Presentació

Presentació

Experts en la gestió del cicle de l'aigua i serveis mediambientals

 

Des del mes de maig de 2011, Aigües de Sant Vicenç dels Horts gestiona el servei municipal d'aigua i clavegueram de Sant Vicenç dels Horts.

ASVH és la marca sota la qual la companyia Agbar presta el servei al municipi. Agbar és un referent en la gestió del cicle de l’aigua i serveis mediambientals amb una trajectòria consolidada de més de 150 anys d’història.

Som especialistes en tots els processos del cicle integral de l’aigua, des de la captació fins al retorn al medi, gràcies a un equip de professionals que atén les necessitats específiques de Sant Vicenç dels Horts i dels seus ciutadans i ciutadanes.

L’aigua, bàsica per a la vida i per a l’activitat econòmica, és un dels elements més exposats a les conseqüències del canvi climàtic. Per això, treballem per contribuir al desenvolupament sostenible, impulsem la reutilització de l’aigua i la reducció d’emissions dins d’un model d’economia circular, apostem per la innovació i la digitalització, i ens adaptem als canvis per respondre als reptes globals.

Des d’Agbar i la seva marca Aigües de Sant Vicenç dels Horts, contribuïm a avançar cap a una reconstrucció verda i inclusiva, l’ocupació de qualitat i la solidaritat per contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El nostre objectiu és garantir el subministrament d’aigua amb la màxima qualitat i gestionar el servei de forma sostenible. Perquè la nostra missió és preservar l’aigua i el medi ambient per cuidar-te a tu.