Presentació

Presentació

Experts en la gestió integral del cicle de l'aigua
 

Des del mes de maig de 2011 Aigües de Sant Vicenç dels Horts, gestiona el servei municipal d'aigua i clavegueram de Sant Vicenç dels Horts.

Aigües de Sant Vicenç dels Horts és una UTE (unió temporal d'empreses) entre Aigües de Barcelona i SOREA, empreses les dues pertanyents a Agbar.

Agbar és un gran grup empresarial que centra les seves activitats en el servei a les persones i que té els seus inicis en l'empresa de subministrament d'aigua Sociedad General de Aguas de Barcelona, S.A.

És el primer operador privat de la gestió del cicle de l'aigua urbana a Espanya i un dels principals en l'àmbit internacional. Agbar és reconegut com un dels líders mundials en el sector de l'aigua. Serveix a més de 22 milions d'habitants (només gestió d'aigua urbana, sense considerar el servei de depuració) en més de 870 poblacions i ciutats, que van des dels mil fins als més de tres milions d'habitants. Gestiona 250 plantes de tractament d'aigua, 72.000 Km de xarxa d'aigua potable i 31.000 Km de xarxa de clavegueram, amb 13.100 treballadors a tot el món.
Es a dins d'aquest sector a on trobem les dues empreses que conformaran la UTE Aigües de Sant Vicenç dels Horts.

Disposem d'un equip humà altament qualificat que treballa per donar servei i atendre les necessitats del municipi i, rep el suport del conjunt de persones que treballen a Agbar. Aquesta organització garanteix una atenció i un servei adaptats a les necessitats locals i, alhora, assegura la millor solució tècnica, la innovació i la capacitat de fer front a situacions punta, pel fet de formar part d'una empresa amb una extensa presència al territori, la qual cosa permet compartir recursos humans i tècnics, i comptar amb una diversitat de perfils professionals.

La responsabilitat prioritària d'Aigües de Sant Vicenç dels Horts és que els seus clients puguin gaudir en tot moment d'un subministrament d'aigua amb totes les garanties: la màxima qualitat, la continuïtat de servei i la quantitat per cobrir les seves necessitats, utilitzant la tecnologia més avançada.

Aquesta pàgina és una nova finestra de comunicació que permet rebre informació sobre l'aigua i el servei municipal d'aigües, així com realitzar diverses gestions relatives a aquest.

Esperem que trobaràs aquesta pàgina útil i interessant, i no dubtis a fer-nos arribar els suggeriments que consideris oportuns, tant sobre l'esmentada pàgina com sobre el servei que oferim.